Sanal Alemde Curali'ye Hoşgeldiniz!

(((26 Mayis 1999)))

  • Mehmet DURAN Editör:

  • Misafir Defteri

    Misafir Defteri
  • Canli Radyo

    curaliradyo-width1
  • Curali Hava Durumu

  • Curali Rehber

  • Curali Avrupa Rehber

  • Çayıralan Kaymakamlığı

  • Çayıralan ve Köyleri Der.

  • ŞEHİRLER ARASI MESAFE

  • Destanlar

  • Çayıralan Mermer

  • Kubbealti

  • Curali Şenlik

Curali Belediye Baskan Adaylarini Tanitiyoruz.

Posted by Mehmet Duran 16 Şubat 2009

Curali Belediye Baskan adaylarimizi tanitmaya devam ediyoruz.

o-osmanAKP Adayimiz  Ömer Osman BEKYÜREKE Calismalarinda Basarilar Dilerim.

(((Not: Sahte isim ve e-mail adresesi ile yorum yapanlarin yorumlari onaylanmiyacaktir, yorum yazanlarin dikkatina.)))

Editör: Mehmet Arif Duran  –  Haber: Turhan Özdemir.

AKP ADAYI

Ömer Osman BEKYÜREKÖmer Osman BEKYÜREK

Kimdir.

akp-logo

11/11/1977  Tarihinde curali de doğdum. ilköretimimi köyde tamamlayıp
Yozdgat Ticaret Lisesi muhasebe bölümünden mezun oldum.
Evliyim ve Curali de ikamet etmekteyim.

Siyasi hayatima basladiğimdan itibaren Curalili hemşehrilerimize yardıncı olabilmek için
siyasi ve şahsi tüm imkanlarimi kullanmayı elimden geldigince her türlü hizmeti tek kriter
olarak curalı lilik temelinde yapmaya calistim.

Beldemiz için bereysellikleri bir kenara atarak tüm toplum olarak beldemiz için ne yaparız,
nasil bir çivi fazla cakariz,elimizde bulunan imkanlari,kaynaklari daha atkin,verimli yatırımlarla  ve
amacına ulaşmis projelerle sonuca ulasarak doğru dürüst herkesin görebilecegii büyüğü küçügü yaslisi genci
sağcısı solcusu her tabana ve her kesime inilerek hitap edecek biri olarak.
Curali ye daha güzel hizmet için göreve talibim.
Ayrica imar planini tekrar gözden gecirerek beldemizin altyapısını tamamlayıp mahalle cadde sokok yollarini
camurdan kurtararak ve beldemizi daha güzel yasanabilir ve rahatliklarin,güzelliklerin mutluluk ve beraberliklerin olduğu bir yer yapmaya adayim.

Diğer belediye baskan adayları ile birlik beraberlik içerisinde dostane ve alni hizmet amacı içerisinde hep beraber olarak beldemize yapılabilecek projelerle hep yanlarında olup beldemizi en güzel yere getirebilmek için çalisacagim.

Ben iktidar partisinden aday olmam nedeniyle yapmak istediğim yatirimlari daha kolay , daha verimli ve daha hizli sekilde yaparak zamari etkin ve verimli sekilde kullanacagimdir.

Bu hizletleri :Belediye kaynaklarını en etkin bir sekilde kullanarak adaletli bir yönetim sergileyecegim hizmet ederken risk almaktan cekinmeyecek,denetimde disiplinli ,açik ve adaletli olacagim genclerin ve çoçuklarin sosyal aktivitelerini sosyal alanlar yaslılarımızıda unutmayarak birlik ve beraberliğin gercekleştireceği  mekanlar olusturacagim.
Bu şevk ve inancla bu hizmetleri beldemize sunabilmek için yola çikmis bulunuyorum tabiki takdir siz belde halkımızın sizlerin takdirini alarak bu yola hep beraber yürümek istiyor:Gerek yurtdısında gerek beldemizde ve çesitli illerde yasayan hemsehrilerimi en kalbi duygularımla selamliyor saygılarımı sunuyorum,

Diger belediye başkan adaylarına basarılar diliyorum.

Ömer Osman BEKYÜREK

AKP Encümenleri.

AKP Curali Belediye Baskan adayı

HALİM İBİŞhalim-1

ŞIH MEHMET TUZihsami-1

YÜKSEL İÇEN

HAYATİ ASLAN

MEHMET TOKAT

ATA BARDAKÇI

HAKAN AĞCA

YÜKSEL GÖKSU

MESUT GEZGİNCİ

MERDAN DEMİR

34 Yanıt to “Curali Belediye Baskan Adaylarini Tanitiyoruz.”

  1. atasoy said

    ömerosman arkadasa secim yarisinda basarilar dilerim olurda kazanirsa kendisinden simdiye kadarki dönen dolaplarin pesini birakmamasini ortaya cikarmasini bunuda curalilarinan paylasmasini temenni ederim dogruluk dürüstlük esitlik ilkesi tutunacagi tek dal olsun basarilar dilerim

  2. Berkel Gülay said

    Öncelikle Ömer Osman arkadaşıma seçim maratonunda başarılar dilerim. Eğer kazanırsan şimdiden sana ve Curali halkına hayırlı olsun.İnşaallah umuyoruzki yetimin hakkını yetime teslim eden anlayış, ekib olarak dürüst ve güvenilir bir yönetim şekli; Haksızlık ve zulüm karşısında adalet ve huzur, kavga ve nifak karşısında barış ve mutluluk ararsın.İnsanlara Yaradılanı sev yaradandan ötürü anlayışıyla sana hayat yolunda başarılar dilerim…

  3. osman yılmaz said

    ömer osman sana başarılar dilerim kazanırsan curali halkına ve sana hayırlı olması temenliyle bu yarışta sana başarılar dilerim

  4. osman yılmaz said

    halil agbiyede başarılar köyümüz okuluna ögretmen oldugu dönemlerde katkısı olmuştur adaylıgınız köyümüze ve size hayırlı olsun

  5. avsartuz said

    Değerli Arkadaşım
    Ö.Osman
    29/03/2009 Tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde şahsın ve Curali kasabası adına hayırlara vesile olmasını dilerim.
    Çok değerli arkadaşım yapacağınız hizmetlerin karşılık,menfeat ilkelerine dayandırmadan hakkaniyet içerisinde yürütmenizi ve ikdidar partisi olması hasebiylede bu durumu beldemiz menfeatlerine daha yararlı daha olumlu olmasını ve şahsınız tarafındanda bu ilkelere dayalı bir yönetim idame etmenizi diler tekrar başarılar dilerim.
    Avşar Tuz

  6. HÜRRİYETCAHİT KAYHAN said

    BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN ÖMER OSMAN BEKYÜREK’E
    BAŞARILAR DİLERİM…KAYSERİ’DEN SELAM VE SEVGİLERLE..

  7. HASAN GOKSU said

    Belediye baskan adayi olan Omer osman kardesimize
    Basarilar dilerim
    Belcika’den selamlar

  8. Ismail Temel said

    Degerli kardesim Ömer Osman’in belediye baskanligi adayliginin hayirlara vesile olmasini yüce Allah’tan dilerim. Kendisi ile olan arkadasligim, uzun yillardir yurtdisinda olmama ragmen hakkinda duydugum olumlu ve güzel haberler onun bu kararinin ne kadar yerinde oldugunun göstergesidir. Dürüst, güzel ahlakli ve icinde Allah korkusu, ahiret bilinci olan bir insan oldugunu bildigim arkadasimin Allah yar ve yardimcisi olsun.

    Selam ve dua ile…

    Not: Bu yarisa katilan diger adaylardan Halil ögretmene ki kendisini köyümüzde tanimayan bilmeyen yoktur yarista basarilar dilerim. Bu bir hizmet yarisi. Hak eden ve güzel Curali’mize en güzel hizmeti verecek olan kazansin.

  9. ATILLA OZGUL said

    Degerli kardesim O.Osman yapilacak olan secimlerde sana basarilar dilerim Allah yolunu acik etsin. Hollandadan saygilar ve selamlar. Atalay (Hollanda seninle gurur duyuyor)

  10. yakup arslan said

    seçimlerde başarılar dilerim inşallah herşey senin gönlünce olur.

  11. MEHMET LALECİ said

    BELEDİYE BAŞKANINDAN NE İSTİYORUM(1)

    Bir önceki dönemden devam eden işlerin yanısıra bu dönemde yeni başlanacak yada başlanması planlanan işlerin bir envanterinin oluşması için, herkes görüş ve önerilerini bildirmeli. Yeni Başkanı seçerken en büyük kriter, belirlenen bu işleri hangi öncelik sırasında ve hangi yöntemle yapılması daha uygun olur sorularına yaklaşımlarına göre değerlendirmek, en akılcı bir yol gibi gözükmektedir. Bizim Beldemizde bunu yapabilecek kapasite ve bilgi birikimi olduğunu düşünüyorum.
    Yukarıda verilen bilgiler dogrultusunda, yeni seçilecek olan Belediye Başkanına, aşagıda özetlenen önerimi sunuyorum. Bu işi yapabilirmisin.? Bu yöntemle yapabilirmisin.? Bu işin önçelik derecesi nedir.?
    Köy girişlerinin ve mezarlıgın ağaçlandırılması. Aşağı ve yukarı köprüden, köyün girişine kadar, yolun her iki tarafına, bölge şartlarına uyum saglayacak bir ağaç türü ile ağaçlandırılması. 10 metre arayla, yada belirlenecek olan mesafe aralıgında dikilecek olan fidan cinsi ve sayısı belirlendikten sonra, duyurusu yapılıp, şartnamesi hazırlanarak, fidanların dikilmesi ve bir yıl süreyle dikilen ağaçların bakımı, sulaması ihale edilmeli. İhaleye köyümüzde yaşayan kişi veya kişiler katılmalıdır. Kuruyan ağaçların yerine yeni fidanlar dikileceği şartnamede belirtilmeli. Belediye yapılan işi denetlemeli, ters giden bir işlem, savsaklama, verilen süre içerisinde işi bitirememe durumları oluştuğunda uyarıda bulunmalı, gerekirse kurul kararıyla iptal edebilmeli.
    Belediye gelirlerini, o beldedeki insanların hizmetine harcamalı, dost ve akraba kayırması yapmamalı, işleri ehline vermelidir.
    Bana rey verirsen seni yada bir akranını işe alırım yerine, ben Başkan olursam şu işleri yapmayı planlıyorum, herkesten daha iyi ve ucuza bu işi yapabilirsen, ihaleye katıl, bu işi al demek, günümüz Kurum ve Kuruluşlarını daha verimli yönetmek için gerekli bir söylem olduğunu düşünüyorum. Bu önerim, bu günkü koşullarda, bazı kişiler tarafından, çok radikal olarak değerlendirilebilir. İnsana iş değil, İşe uygun insan yada aile bulmak zorundayız. Belediye gelirlerinden, hem köyümüzde yaşayan iş üreten insanlar, aileler kazansın, hemde köyde kalıcı eserler ortaya cıksın. Bu hepimizi mutlu eder ve toplumu rahatlatır.

    Saygılarımla.

  12. erol karagöz said

    Ömer Osman kardesime belediye secimlerinde basarilar dilerim .insalah köyümüzün bütün sorunlarini cözebileck ,adam kayirmadan yolsuzluk yapmadan.sahsi menfatlarini düsünmeyen temiz bir belediye baskani olursunuz.BU her iki baskan adayinada gecerlidir selamlar erol karagöz ailesi.

  13. HABİP MURAT said

    Curali için hizmet yarışına giren üç Başkan adayına başarılar dilerim. Kazanan kardeşimiz Curalinin Belediye Başkanı olacak inşallah Hizmetinde ayrıcalık yapmadan çalışacaklarına inancım sonsuzdur. Curali için hayırlı olsun.
    BÜTÜN CURALİ HALKINA SELAMLAR SAYGILAR SUNARIM

  14. KAMURAN KARADOGAN said

    sevgili arkadasim Ömer Osman`a belediye secimlerinde basarilar dilerim.insallah kazanirsin DURMAK YOK HIZMETE DEVAM. wiyanadan selamlar.

  15. özgür taş said

    29.03.2009 tarihinde yapılacak olan seçimlerde ak parti den aday olan ömer osman bekyüreğe başarılar dilerim.saygılar ve selamlar sunarım.allah yardımcısı olsun.

  16. selaminaleyküm kardim baskan lik yarisinda hayilli olmasini diler basarilarini dilerim
    iyi birkisi oldugu hep yardim etmeyi sen insansi dürüslügün inaniyorumki biseler olacak
    basarilar diliyorum herkese selam

  17. DENİZ DOĞANBAŞ said

    Değerli kardeşim bu demokratik siyasal yarışta sahsına ve tüm curali halkımıza hayırlı olmasını dilerim başarılar

  18. SALİH KAYADEMİR said

    Adaylığınızı tebrik eder vatana millete ve tüm Curali Halkına hayırlı olmasını yüce Allahtan dilerim

  19. Mustafa KILIÇ said

    Başkanın kazanacağından hiç şüphem yok.Curali halkı hizmet istiyorsa iktidar partisinin getireceği ayrıcalıkları göz önünde bulundurur inşallah.Birde Ömer Osman la Belediye Başkanlığı görsün CURALİ miz.Farklı Başkan,Farklı Belediye,Farklı Hizmet. DURMUYORUZ YOLA DEVAM EDİYORUZ………..BAŞKAN

  20. Ahmet ALTUN said

    Adaylığınızı tebrik eder vatana millete ve tüm Curali Halkına hayırlı olmasını yüce Allahtan dilerim

  21. ismail hokelekli said

    selam osman hayirli olsun tekrar Allah diledigini versin butun kalbimle destekliyorum sizi ben tam 30 senedir milletin icindeyim bizim milet tin ne yapyigi belli olamaz sana evet derler baskasina giderler Allah yardimcin olsun cok dikkat edmen lazim

  22. osman said

    sevgili ömer osman bekyüreğe başkanlık yarışın da başarılar dilerim vede curali halkınada hayırlısı olsun diorum
    allah yolunu açık etsin

  23. AKP sevdalısı said

    Ömer osman kardeşim inşallah kazanacaksın dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun

  24. serkan tokat said

    ömer osman kardeşime inanıyorum ve güveniyorum bu yarıştan birinci çıkacak herkese selam

  25. akp aşığı said

    ö.osman başarılar diliyorum.onun başa geçmesi hepimiz için hayırlı olur inşallah.ona sonsuz güveniyor ve herşeyi düzelteceğine inanıyoruz.kassabamıza genç ve aktif yönetici gerekiyor.hiç kuşkusuz bu ömer osman dan başkası olamaz.tekrar başarılar .allah yolunu açık etsin.

  26. Emir Kayademir said

    S.a. Kardesim Omerosman koyde kalipta o koyun ihtiyacini en iyi bilen bir kisi olarak, geregini en iyi sekilde yapacaginiza inaniyor ve guveniyorum. Sana ve arkadalarina basarilar diler, hayirli olmasini temenni edrim. selamlar DURMAK YOK YOLA DEVAM

  27. kayseriden said

    öncelikle tüm adaylara başarılar dilerim kimsenin şüpesi olmasın ö.osman kazanacak umarım düzgün ve curalıya faydalı işler yapacaktır iyi bir ekip seçmiş kutluyorum. curalinin menfaatlerini her şeyden üstün görecektir ve curali için çalışacaktır.ve belediyenin parasını curaliye hizmet olarak en iyi şekilde değerlendirmelisin. önceki arkadaşlar gibi değil.her şey curali için beaşarılar dilerim. selamlar

  28. CURALİDEN said

    SEVGİLİ KAYSERİLİ KARDEŞİM ONU CURALİ HALKI BİLİR VE CURALİ HALKININ TAKDİRİDİR. SEN DÜPE DÜZ SİYASİ PARTİYE YORUM YAPIYOSUN BİZ BURADA İNSANLARIN KİŞİLİĞİNE YORUM YAPIYORUZ SENDE CURALİLİ OLMADIĞIN İÇİN VE ADAYIDA TANIMADIĞIN İÇİN YAPTIĞIN YORUMU ÇOK SAÇMA BULDUM DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE…

  29. Ulaş Ahmet ÖZTÜRK said

    Curali Köyüne yakışır Bir Seçim,

    Sevgili Ömer Osman sana ve diğer tüm adaylara başarılar dilerim. Umarım bu seçim yarışının galibi sen olursun, ama unutmayalımki kazanan o, bu, ben, sen felsefesi değil, kazanan biz felsefesini kabul etmemiz gerekir.

    Sevgilerle,

  30. kayseriden said

    sevgili hemşerim adayı ben iyi tanıyorum bende curaliliyim. onun için şüphem yok curaliye kim faydalı olacaksa o kazansın. saygılar

  31. cesur said

    ömer osman bekyüreğe başarılarının devamını Allahtan dilerim hayırlısı olsun temennimiz hayırlısıyla yeni başkanımız sen olursun yeğenin cesur bekyürek kayseri eğitim ve araştırma hastanesi başarılar dilerim…

  32. Sayin Ömer Osman PekYürek
    Köyümüze Yapacaniz en güzel Kalici Eserler
    birakacaginiza yurekten inaniyorum calişma
    Ekibiniz cok guzel umarim hem Köyümüz için Hemde sizin için
    En hayirlisi olur Hepinize Basarilar Dilerim Saygi Ve Sevgilerimle
    (*HaS.Huseyin.Hökelekli*)
    (–DURMAK YOK YOLA DEVAM–)

  33. DEĞERLİ BELİDİYE BAŞKAN ADAYLARI HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM HİZMETTE BEN VARIM DİYORSANIZ LAYİKİNEN YAPANCAK KAZANIR İNŞALLAH

  34. gül ve cesur said

    Sevgili BEKYÜREK ailesinin gururu cenabı allah hakkında hayırlısı olsun başarıyla kazanacağına inanıyoruz KAYSERİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ olarak başarılar diliyoruz…

Yorum bırakın