Sanal Alemde Curali'ye Hoşgeldiniz!

(((26 Mayis 1999)))

  • Mehmet DURAN Editör:

  • Misafir Defteri

    Misafir Defteri
  • Canli Radyo

    curaliradyo-width1
  • Curali Hava Durumu

  • Curali Rehber

  • Curali Avrupa Rehber

  • Çayıralan Kaymakamlığı

  • Çayıralan ve Köyleri Der.

  • ŞEHİRLER ARASI MESAFE

  • Destanlar

  • Çayıralan Mermer

  • Kubbealti

  • Curali Şenlik

AK PARTiNiN YOZGAT ADAYLARI NETLEŞTi

Posted by Mehmet Duran 25 Ocak 2009

İŞTE ADAYLAR…
Ak Parti Yozgat Merkez İlçe Belediye Başkanı Adayı Yusuf Başer, Akdağmadeni İlçesi Suphi Daştan, Aydıncık İlçesi Bahattin Özgel, Boğazlıyan İlçesi Mehmet Çoşar, Çandır İlçesi Ertan Özgün, Çayıralan İlçesi Ahmet Demirgöz, Çekerek İlçesi Muttalip Aktaş Kadışehri İlçesi Şerafettin Karadavut, Saraykent İlçesi İbrahim Emir, Sarıkaya İlçesi Ali Osman Erbir, Sorgun İlçesi  Ahmet Şimşek, Şefaatli İlçesi Zeki Bozkurt, Yerköy İlçesi Mehmet Ağaoğlu ve Yenifakılı  ilçe belediye başkan adayı Ersin Karabulut olarak belirlendi

Ak Parti’nin Yozgat ilçe belediye başkan adayları açıklandı. İlçelerde bir süredir adayların açıklanması yönünde partililerden baskılar geliyordu.
Ak Parti’nin 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde seçime girecek tüm ilçe belediye başkan adayları belirlendi. Ak Parti yetkilileri, , hedeflerinin Yozgat’ta tüm belediye başkanlıklarını ve il genel meclis üyeliklerini almak olduğunu söyledi.
Ak Parti İl yetkilileri, Yozgat Merkez dahil tüm ilçelerle ilgili belediye başkan aday adayları üzerinde genel merkezin, merkez karar yürütme kurulumuzun almış olduğu kararlar neticesinde ve uygulamaya ilişkin usul ve esaslar  dün itibariyle tamamlanarak belediye başkan adaylarının belirlendiğini belirterek, “Bu süreçte emeği geçen bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.
Bu siyasi rekabet tadını, heyecanını birlikte yaşadığımız, partimize katkı veren, gönül veren ve aynı zamanda aday adaylığı sürecinde tercihini AK Partiden yana kullanan bütün arkadaşlarımızla tanışmış olmaktan, birlikte bu çalışmaları yapmaktan dolayı mutluluk duyduk.
Bütün adaylarımıza göstermiş oldukları gayret ve harcadıkları emeklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Aday belirleme süreci hakkında da bilgi veren yetkililer; “Genel merkezimizin talimatları içerisinde öncelikle teşkilat temayül yoklamalarını yaptık, daha sonra bütün ilçelerimizde bir den fazla anket çalışmalarımızı tamamladık, milletvekillerimizin kanaatleri alındı ve netice itibariyle genel merkezimiz ilçelerimizin belediye başkan adaylarını belirlemiş oldu. Siyasette asıl olan seçimi kazanmak sandıktan güçlü çıkabilmektir.
Biz aylardır, her platformda, bütün toplantılarımızda, Yozgat’ta bütün belediyeleri, bütün il genel meclis üyeliklerini almayı hedeflediğimizi bildiriyoruz. Bu hedef doğrultusunda da yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
İŞTE ADAYLAR…
Ak Parti Yozgat Merkez İlçe Belediye Başkanı Adayı Yusuf Başer, Akdağmadeni İlçesi Suphi Daştan, Aydıncık İlçesi Bahattin Özgel, Boğazlıyan İlçesi Mehmet Çoşar, Çandır İlçesi Ertan Özgün, Çayıralan İlçesi Ahmet Demirgöz, Çekerek İlçesi Muttalip Aktaş Kadışehri İlçesi Şerafettin Karadavut, Saraykent İlçesi İbrahim Emir, Sarıkaya İlçesi Ali Osman Erbir, Sorgun İlçesi  Ahmet Şimşek, Şefaatli İlçesi Zeki Bozkurt, Yerköy İlçesi Mehmet Ağaoğlu ve Yenifakılı  ilçe belediye başkan adayı Ersin Karabulut olarak belirlendi.
haber    http://www.ilerigazetesi.com/

Yorum bırakın